10 . 01 . 23

Moderne zwarte ramen: ontdek deze 5 black beauties

moderne zwarte ramen van Reynaers Aluminium Masterline 8

Twijfel je nog over de nieuwe ramen voor je renovatie- of nieuwbouwproject? In deze blog zetten we 5 Ramenhuis-realisaties met moderne zwarte ramen in de kijker. Ogen wijd open en laat je inspireren!

1. Mix van klassiek en modern

Toon en Maude uit Genk renoveerden een woning uit de jaren 50 en maakten er een prachtige mix tussen modern en klassiek van. Hun keuze viel op de SlimLine 38-ramen van Reynaers Aluminium in steellook voor de voorgevel. In hun zij- en achtergevels pronken de strakke Masterline 8-ramen van Reynaers.

2. Pvc met aluminiumlook

Ines verbouwde haar jaren 70-bungalow in Zonhoven. Moderne zwarte ramen in Schüco pvc stonden al snel bovenaan haar verlanglijstje. Zij koos voor de minimalistische Plana-uitvoering uit de Schüco LivIng-reeks. Met alle voordelen van pvc én met de uitstraling van aluminium.

 

3. Nieuwbouwdromen waargemaakt

Nog in Zonhoven genieten Veerle en Stefan vandaag volop van hun knappe moderne nieuwbouwwoning. Achter hun imposante voorgevel gaan zelfs twee woningen schuil. Hun zwarte Reynaers Aluminium-ramen vormen een natuurlijk geheel met de zwarte poort, gevelbekleding en de voordeur in zwarte beglazing.

4. Kangoeroewoning met 2 gezichten

Dat een oude hoevewoning en moderne zware ramen perfect samen kunnen gaan, bewijst de renovatie van Joris en Anneleen uit Kerkom. Aan de achterzijde van hun kangoeroewoning schitteren strakke, panoramische Masterline 8-ramen van Reynaers Aluminium als tegenhanger voor de authentieke generfde witte pvc raamprofielen in de voorgevel.

5. Symmetrie en strakke lijnen

Jeroen en Stephanie bouwden in Diepenbeek en klopten bij het Ramenhuis aan voor hun aluminium ramen en deuren. Van zodra je voor de voordeur met vleugeloverdekkend paneel staat, wordt duidelijk dat er heel goed is nagedacht over de exacte plaatsing van het buitenschrijnwerk. Bovendien kozen ze ook voor veel vaste ramen in hun ontwerp.

Kom àl onze moderne zwarte ramen vergelijken

Wil je zelf de kwaliteit van de zwarte ramen in ons gamma komen uittesten? Wij nodigen je graag uit in onze toonzalen in Hasselt, Leuven of Olen. En hou intussen zeker onze blogpagina in de gaten voor nieuwe klantenverhalen en interessante weetjes over ramen en deuren.

Jouw project bespreken?

Kom eens op de koffie en wij vertalen je plannen naar de beste oplossing