Garagepoorten

Comfort & veiligheid

Om je een totaaloplossing te kunnen bieden bij het aankopen van je ramen en deuren, bieden we ook garagepoorten aan van 100% Belgische makelij. Bij het Ramenhuis weten we als geen ander hoe belangrijk veiligheid is voor je woning.

Degelijke garagepoorten dragen hier zeker toe bij. Ook hier voeren we een ruim gamma aan keuzemogelijkheden zodat je de garagepoort kan vinden die perfect bij je woning past.

Een elektrische sectionaalpoort, een ultramoderne poort geïntegreerd met de gevelbekleding of toch liever een klassieke houten poort ? Geen enkel probleem we helpen je graag de juiste keuze te maken en adviseren met de glimlach.

Verrassende troeven

  • MADE IN BELGIUM
  • POORTEN VOOR ELKE WONING
  • HOGE ISOLATIEWAARDE
  • ONBEGRENSDE KLEURMOGELIJKHEDEN
Vraag hier een offerte aan

Ruim assortiment garagepoorten

Je kunt elke garagepoort zelfs volledig personaliseren met tal van opties. Dan denken we aan ramen, brievenbussen, kattenluikjes of zelfs een loopdeur. Maar ook een draadloze vaste drukknop of een stijlvol codeklavier kunnen perfect bij een renovatie geïntegreerd worden.

Een poort die bij je past

Sectionaal poorten

Onze sectionaal poorten geven je een zeer brede keuze aan paneelvarianten (15 verschillende). Van stucco over vlakke panelen tot panelen met houtnerfimitatie. Deze kunnen gelakt worden in de kleur van uw dromen. Al onze poorten zijn op maat gemaakt en voldoen aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit, functionaliteit en veiligheid wat de isolatiewaarde, duurzaamheid en stabiliteit ten goede komt.

Houten poorten

Het gebruik van duurzaam hout geeft je poort dan weer een natuurlijkere look door het gebruik van dit materiaal. Hiervoor stellen we ook meerdere houtsoorten ter beschikking zodat je zeker vindt wat je zoekt.

Poort + gevelbekleding

Tot slot bieden we met onze Aluminium Collection een echt topdesign op maat. Deze poorten zijn verkrijgbaar in een vlakke versie voorzien van gevel- en poortbekleding met TrespaRockpanelVM Zinc of Eternit maar ook met Renson© Lamellen.

Bekijk onze realisaties

Deze realisaties toverden al een glimlach op het gezicht van onze klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren.