Sterk vakmanschap, glimlach inbegrepen

Bij het ramenhuis doen we het anders

Het zorgvuldig plaatsen van kwalitatieve ramen en deuren is voor ons vanzelfsprekend. De glimlach krijg je er gratis bij. Wij maken komaf met moeizame bouwprocessen en gooien het over een andere boeg.

Bij het Ramenhuis draait alles rond een oprechte glimlach. Een glimlach van onze medewerkers in het begeleiden van je project maar vooral de goedkeurende lach van jou als een tevreden klant. Bij ons staat de deur altijd voor je open. We ontvangen je graag in een ongedwongen sfeer en kiezen openhartig voor de kracht van… de glimlach natuurlijk.

100% Belgische kwaliteit

Het Ramenhuis staat voor 100% Belgische makelij. Zowel op vlak van ramen, deuren, rolluiken en poorten. Om je dagdagelijks de beste kwaliteit te garanderen, selecteren wij onze partners met de grootste zorg. We werken enkel samen met de beste leveranciers.

Deze topproducten omkaderen we met professioneel advies en een nauwkeurige opvolging. Enkel zo kan je zeker zijn van een sterk eindresultaat.

Vakkundige plaatsing door eigen ploegen

Het kiezen voor de juiste ramen en deuren? Een belangrijke beslissing die gepaard gaat met een grote investering. Daarom eindigt bij het Ramenhuis het traject niet bij je offerteaanvraag of het ondertekenen van een overeenkomst. Dit is slechts de start van onze samenwerking: het correct opmeten van je ramen en deuren, het plaatsen van het buitenschrijnwerk met onze eigen montagedienst, volgens de regels van de kunst en de uiteindelijke oplevering. We doen het allemaal voor die tevreden glimlach.

Een compleet aanbod: PVC, aluminium en hout

Ga je voor duurzaam aluminium, voordelige PVC of voor de natuurlijke look van hout? Wij hebben alle kwaliteitsvolle materialen in huis. Van ramen en deuren tot poorten, rolluiken en zonwering, wij helpen je graag enkele belangrijke knopen door te hakken.

Meer dan 10 jaar ervaring, meer dan 35 professionals

Naast een warme glimlach krijg je van ons ook kwaliteit. Wij hebben tien jaar ervaring in buitenschrijnwerk, professionals met kennis en passie voor hun vakgebied en leveranciers en partners van de bovenste plank.

Bij ons ben je zeker van het beste advies en een correcte plaatsing van jouw ideale ramen, deuren en zoveel meer.

Bekijk onze realisaties

Deze realisaties toverden al een glimlach op het gezicht van onze klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren.