18 . 06 . 21

SlimLine 38: voor de liefhebbers van tijdloos karakter

reynaers installer

Nee, de ‘3’ in SlimLine 38 staat niet voor de drie unieke steellooks binnen deze mooie reeks van Reynaers Aluminium. Het cijfer 38 staat wel voor zijn zeer dunne profielen. Wie superslank wenst te combineren met supersterk heeft er straks zeker een favorietje bij.

Meester over alle stijlen

SlimLine 38 koppelt de sterkte van aluminium met de karaktervolle uitstraling van stalen ramen. Ondanks de zeer slanke profielen is het mogelijk om tot 2,8 meter in de hoogte en 1,2 meter in de breedte te gaan. Dit maakt dat deze steellook ramen binnen quasi elke woningstijl hun plaats hebben.

Sterker nog, binnen de SlimLine 38-reeks heb je de keuze uit drie verschillende varianten, elk met hun eigen visuele accenten. Op deze manier maak je van jouw woning écht jouw eigen ding:

  • Classic: roep de sfeer van je oude stalen ramen op met deze traditionele uitvoering. Ook in nieuwbouwprojecten bewijst de Classic zijn grote sterkte;
  • Cubic: nog minimalistischer, nog meer ruimte voor glas. Ook voor pastorij- en hoevewoningen een absolute meerwaarde;
  • Ferro: smalle lijnen en hoeken voor een industriële toets. Maar ook hier is alles aanwezig voor de perfecte match met een landelijke stijl.

steellook ramen reynaers

Kwaliteit in afwerking

Net zoals bij alle raam- en deurprofielen onder de Reynaers-vlag heb je ook binnen deze steellook keuze uit tal van afwerkingsopties. Te beginnen met meer dan 400 RAL-kleuren. En kies je voor een afwerking in poederlak met een mat, glanzend of licht korrelig effect? Of ga je voor een geanodiseerde toplaag met zijn extra bescherming en unieke kleurtoon?

Hoe dan ook geniet je een garantie van 10 jaar op de kleurhechting, -echtheid en -vastheid van je raamprofielen. Een extra statement als het aankomt op hun hoge kwaliteit.

De SlimLine 38-reeks is bovendien, net als zijn Reynaers-broertjes en -zusjes, extra krasbestendig en onderhoudsarm. Er is dus geen reden tot paniek bij het minste vlekje of onzacht contact.

 

steellook ramen reynaers

 

Laat je niet misleiden…

Ondanks zijn slanke profielen kan de SlimLine 38 zeer goede resultaten voorleggen op vlak van thermische isolatie. Met een Uf-waarde tussen de 1.8 en 2.5 W/m2K – afhankelijk van de gekozen uitvoering – verkrijg je energetische resultaten die met echt staal moeilijk haalbaar zouden zijn.

Tot slot verzetten deze steellook ramen en deuren zich ook stevig tegen hevige invloeden van buitenaf. Of je nu te maken krijgt met het – soms gure – Belgische weer of met bezoekers die absoluut niet welkom zijn.

Met een hoge waterdichtheid en windbelasting hoef je je zelfs bij het zwaarste stormweer geen zorgen te maken over insijpelende regen. En met weerstandsklasse RC2 is je buitenschrijnwerk minstens drie minuten lang beschermd tegen hardhandige inbraken. Dat lijkt misschien weinig, maar het is een eeuwigheid vanuit het perspectief van de inbreker, die tegen dan al lang het hazenpad heeft gekozen.

De SlimLine 38: toppertje onder onze klanten

Ook bij de klanten van Het Ramenhuis valt de SlimLine 38-reeks van Reynaers Aluminium enorm in de smaak. Zo ook bij Toon en Maude uit Genk. Ontdek hoe de SlimLine hen een renovatieproject boordevol karakter opleverde.

Meer weten over deze mooie steellook reeks? Of wens je een bezoekje te brengen aan onze showroom? Contacteer ons meteen. Of vraag rechtstreeks een vrijblijvende offerte op.