7 . 09 . 23

“Complimenten voor mijn renovatie zijn complimenten voor het Ramenhuis”

PVC Schüco zwart 9005 Plana

Bart uit Alken zette onlangs quasi zijn volledige woning uit 1981 in het nieuw. Daarvoor deed hij onder meer beroep op twee oude bekenden, zaakvoerders Paul en Stefan van het Ramenhuis. “Ik twijfelde geen seconde over wie mijn nieuwe ramen en deuren zou plaatsen.”

Keuze voor professionaliteit

In 2010 maakte Bart voor het eerst kennis met Paul en Stefan. “Ze stonden op dat moment pas in de startblokken met het Ramenhuis. Maar ze kwamen meteen bij me over als twee jonge, gedreven en vastberaden kerels, die toen nog op zoek waren naar een geschikt handelspand voor hun eerste toonzaal.”

“Je kunt dus wel stellen dat ik getuige ben geweest van het embryonale Ramenhuis (lacht). Toen ik aan de slag ging met de totaalrenovatie van mijn eigen woning, bracht ik dus meteen een bezoekje aan hun Hasseltse toonzaal. Het was fijn en geruststellend om onmiddellijk te voelen dat Paul en Stefan hun gedrevenheid en professionaliteit die ik bij hun opstart ervaarde, hadden doorgegeven aan hun team.”

Strak, modern en stijlvol

“Dat uitte zich ook tijdens de effectieve samenwerking. Ik was op zoek naar strakke, moderne, maar toch stijlvolle ramen. Na een bezoek aan mijn woning tijdens de offertefase stelden ze me de LivIng 82 Plana pvc-ramen van Schüco voor, met de nadruk op grote glaspartijen. De prijs-kwaliteitverhouding trok me snel over de streep. En ook mijn nieuwe buitendeuren en garagepoort koos ik bij het Ramenhuis, in dezelfde, strakke, lijn als mijn ramen.”

“Van bestelling over planning en plaatsing tot en met de nazorg, ik kan alleen maar zeggen dat ik fan ben van hun kwaliteit, persoonlijkheid, duidelijke communicatie en niet in het minst hun menselijke warmte.”

“Bovendien zijn ze altijd trouw gebleven aan de strakke deadline die ik vooropstelde. Begin juni 2022 wilde ik een stofvrij huis hebben zodat mijn kinderen zorgeloos aan hun blokperiode konden beginnen. Midden april 2022 zijn de mensen van het Ramenhuis aan de slag gegaan. Ondanks de wereldwijde problemen met de aanvoer van materialen is het hen toch gelukt om tijdig klaar te geraken.”

“Van het eindresultaat kan ik alleen maar supertevreden zijn. Ik heb al heel veel complimenten gekregen over mijn renovatieproject. Complimenten die zeker ook toekomen aan het Ramenhuis.”

Renovatie of nieuwbouw? Kom eens met ons praten

Of je nu een kleine of totaalrenovatie op de planning hebt staan of er een volledig nieuwbouwproject in aantocht is: bij het Ramenhuis hebben we tonnen ervaring en kunde in huis om de breedste glimlach op jouw gezicht te toveren.

Nog geen idee wat je nieuwe ramen en deuren moeten worden? Kom eens een keertje bij ons langs in een van onze toonzalen in Hasselt, Leuven of Olen. En neem zeker ook even de tijd om een greep uit onze realisaties te ontdekken.

renovatiegids ramen en deuren

Wil je meer weten over
bouwen en renoveren?

Lees alle tips en weetjes in onze whitepaper