Alu ramen,
klassevol & duurzaam

Alu, het sterkste materiaal

Alu ramen? Bij uitstek het sterkste materiaal om je ramen uit te laten vervaardigen. De stevigheid maakt dat zelfs voor grote ramen ook slanke profielen mogelijk zijn. Aluminium ramen hebben de laatste decennia ook een enorme evolutie doorgemaakt waardoor ook de isolatiewaarden een stuk hoger liggen dan voorheen.

Aluminium ramen zijn corrosiebestendig en onderhoudsvriendelijk. Ze zullen niet roesten, kromtrekken of barsten en verkleuren niet onder invloed van het zonlicht.

Verrassende troeven

  • ISOLATIE
  • ONDERHOUD
  • KLEUREN
  • PRIJS
  • DUURZAAMHEID
  • KRASGEVOELIGHEID
Vergelijk onze materialen

100% Belgische aluminium

Alu ramen van het Ramenhuis voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We kiezen bewust voor producten die volledig in België gemaakt worden bij onze partner Reynaers Aluminium . Zo kan je erop vertrouwen dat de aluminium ramen en deuren die door ons geplaatst worden lang meegaan.

De coating van onze raamsystemen is gecertificeerd door het Europese kwaliteitslabel Qualicoat en heeft een garantie van maar liefst 10 jaar.

Oneindig veel mogelijkheden

Aluminium saai? Helemaal niet! Je kunt aluminium ramen vandaag de dag in alle RAL-kleuren verkrijgen. Zelfs bi-color combinaties zijn mogelijk. Dit houdt in dat je de binnenzijde van het raam een andere RAL-kleur geeft als de buitenzijde ervan.

Je kan met het MasterLine 8 profiel zowel modern als klassieker werken. Verkies je een meer landelijke stijl dan kunnen we het SL 38 of Slim Line profiel aanbieden. Een Steellook profiel met zeer sterke isolatiewaarden specifiek voor pastorijstijl woningen met een rustieke uitstraling.

Een ALU-profiel op maat?

Schuifraam

CP155
Witte pvc ramen of aluminium ramen in steellook: twee superkwalitatieve oplossingen, maar ook twee uiteenlopende prijskaartjes.

Steellook

Slim line (SL38)

Schuifraam

CP130

Ramen - Deuren

MarterLine 8

Zo toveren wij een
glimlach op jouw gezicht

  • Eigen montageploegen
  • Belgische materialen
  • Vakkundige plaatsing
  • Kwalitatieve producten

Bekijk onze realisaties

Deze realisaties toverden al een glimlach op het gezicht van onze klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren.

De donkere Masterline 8-profielen van Reynaers Aluminium en de zwarte beglazing van onze voordeur komen er geweldig uit in combinatie met onze baksteen en aluminium gevelbekleding.

Familie Raskin-Bammens uit Zonhoven

Voor onze ramen aan de voorzijde gingen we volop voor de steellook van Reynaers Aluminium. Om het authentieke karakter extra te benadrukken, kozen we voor opgekleefde kruishouten met Wiener Sprossen.

Familie Gieraerts uit Genk

Ons oog viel op Reynaers Aluminium ramen en deuren in RAL-kleur 9005. De kwaliteit van de ramen bij het openen en sluiten sprak boekdelen tijdens ons bezoek aan de showroom. We waren meteen overtuigd.

Familie Hamers-Bours uit Diepenbeek