Houten ramen:
kies voor een natuurlijke look

Tradioneel en natuurlijk materiaal

Het meest traditionele en natuurlijke materiaal voor je ramen en deuren. Door de eeuwen heen bewees hout zich als betrouwbaar en duurzaam bouwmateriaal. Als echt natuurproduct geven houten ramen je woning de warme uitstraling waarnaar je op zoek bent. Zo vormt hout de perfecte verbinding tussen de buitenkant en het interieur van uw woning.

De unieke structuur van de diverse houtsoorten biedt je woning een zeer goede isolatie en tezelfdertijd een karaktervolle look. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Verrassende troeven

  • ISOLATIE
  • ONDERHOUD
  • KLEUREN
  • PRIJS
  • DUURZAAMHEID
  • KRASGEVOELIGHEID
Vergelijk onze materialen

100% Belgische houten ramen

De houten ramen en deuren van het Ramenhuis beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen. We kiezen bewust voor producten die volledig in België gemaakt worden. Zo kan je erop vertrouwen dat de houten ramen en deuren die door ons geplaatst worden lang meegaan.

Kies het uiterlijk dat bij je past.

De houten ramen en deuren van het Ramenhuis zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van modern tot klassiek. Kom gerust eens een kijkje nemen in ons ramenhuis, en overtuig jezelf van het echte vakmanschap dat we je kunnen bieden.

Onze houten ramen en deuren kunnen in alle RAL-kleuren gelakt worden. Wil je liever de natuurlijke look van hout bewaren dan kies je voor één van de verschillende houtsoorten, zoals Meranti, Afzelia, Franse Eik of Afrormosia. Zelfs Sipo is in het Ramenhuis verkrijgbaar.

Ook in de afwerking kiezen we voor sterk vakmanschap: onze ramen worden steeds afgewerkt met dubbele dichting, verdoken beslag (niet-zichtbare scharnieren) en een kierverluchting (winter verluchtingsstand).

renovatiegids ramen en deuren

Een houtprofiel in jouw kleur?

Meranti

Afzelia

Franse eik

Afrormosia

Sipo

Zo toveren wij een
glimlach op jouw gezicht

  • Eigen montageploegen
  • Belgische materialen
  • Vakkundige plaatsing
  • Kwalitatieve producten

Bekijk onze realisaties

Deze realisaties toverden al een glimlach op het gezicht van onze klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Qua materiaal voor onze voordeur kozen we voor afrormosia. Het is een klasse A type hout, heel duurzaam en het vergt weinig onderhoud. Bij Het Ramenhuis hebben ze ons trouwens duidelijk uitgelegd wanneer en hoe we onze ramen en deuren dienen te onderhouden.

Familie Bereza-Bozo uit Genk

We stonden erop om met bovenlichten en kruishouten te werken voor onze pvc ramen aan de voorzijde van de woning. De witte houten voordeur gaat helemaal mee op in het geheel.

Familie Arnauts uit Kerkom

Op Instagram kwamen we de ideale afgeronde voordeur tegen. We vroegen aan het Ramenhuis of ze hetzelfde idee op maat konden uitwerken. Ze gingen hier meteen in mee en het resultaat bleek quasi identiek. Heel straf achteraf gezien!

Familie Gieraerts uit Genk