Zonwering

Keep it cool

Niets zo vervelend als op een bloedhete zomerdag je woning binnenwandelen en het gevoel hebben dat je in een sauna terecht komt. Een aangename temperatuur in je huis is dan ook een basisbehoefte vandaag de dag.

Bij het Ramenhuis bieden we je dan ook de oplossing om, naast het plaatsen van prachtige ramen en deuren, deze ook te voorzien van bescherming tegen de zon door middel van Wilms zonwering. Dankzij onze screens kan jij genieten van een optimale zonwering en houd je vervolgens de ongewenste warmte buiten.

Verrassende troeven

  • EIGEN MONTAGEPLOEG
  • BELGISCHE MATERIALEN
  • VAKKUNDIGE PLAATSING
  • KWALITATIEVE PRODUCTEN
Vraag hier een offerte aan

Doekzonwering tegen de zon

Windvast ? Hoe bedoel je ? Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij het zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide zijgeleiders.

Stijlvolle afwerking met oog voor design

De kast, de zijgeleiders en de onderlat bepalen de look van uw screen. Deze zijn gemaakt uit aluminium profielen en zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. Dit zorgt voor een perfecte integratie met uw buitenschrijnwerk en gevel. Stem de kleur van uw doekzonwering overeen met de stijl van uw gevel.

Als Wilms verdeler kunnen we een erg ruim gamma aanbieden in opbouw-, voorzet- of inbouwscreens. Ambachtelijk en met zin voor kwaliteit gemaakt in Meerhout, België.

aluminium ramen onderhouden

Somfy, een ongekend comfort

Somfy© is onze huisleverancier voor het automatiseren van rolluiken en doekzonwering. Gebruik de handige RTS afstandsbediening of muurschakelaars van Somfy© om je zonwering op en neer te laten. Of sterker nog, laat de handige app’s of sensoren van Somfy© je rolluiken automatisch sluiten bij het vallen van de avond en geniet zo nog meer van het comfort van je pas geïnstalleerde materialen. Vragen over je automatisatie? Wij zijn er graag voor je, met de glimlach!

Bekijk onze realisaties

Deze realisaties toverden al een glimlach op het gezicht van onze klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren.