Ramen regio Hasselt?

Dan ben je van harte welkom in onze toonzaal in Hasselt. Hier combineren we meer dan 10 jaar ervaring in buitenschrijnwerk met échte Limburgse gastvrijheid. Ons doel? Jouw glimlach na de plaatsing van je ramen en deuren. En heel dat bouwproces, dat start met een goei zjat koffie. Onze adviseurs staan alvast voor je klaar!

3 redenen om zeker eens binnen te springen!

  • Bezoek onze toonzaal en kom al je mogelijke opties ontdekken. Qua materiaal, qua match met je bouwstijl én qua budget. Maak kennis met onze huismerken Schüco en Reynaers Aluminium en bekijk alle afwerkingsmogelijkheden van dichtbij. Aanraken mag!

  • Hoe goed passen je nieuwe ramen en deuren bij je woning? Of twijfel je nog tussen verschillende afwerkingen? We brengen je keuzes live voor je in beeld op onze digitale configurator en laten jouw droomwoning tot leven komen.

  • Kom onze adviseurs ontmoeten en maak kennis met ons handelsmerk: onze service met de glimlach. We nemen je bouwplannen mee onder de loep en geven ons deskundig en eerlijk advies.

Onze producten laten je glunderen

PVC

Ramen uit PVC zijn vandaag zonder twijfel het meest gekozen. In vergelijking met aluminium en hout beschikt PVC dan ook over enkele interessante troeven.

ALU

Bij uitstek het sterkste materiaal om je ramen uit te laten vervaardigen. De stevigheid maakt dat zelfs voor grote ramen ook slanke profielen mogelijk zijn.

HOUT

Het meest traditionele en natuurlijke materiaal voor je ramen en deuren. Door de eeuwen heen bewees hout zich als betrouwbaar en duurzaam bouwmateriaal.

Sterk vakmanschap,
glimlach inbegrepen

Bij het Ramenhuis doen we het anders!

Het zorgvuldig plaatsen van kwalitatieve ramen en deuren is voor ons vanzelfsprekend. Dat is immers het minste wat je als klant mag verwachten.

Wat ons anders maakt? Bij het Ramenhuis draait alles rond een oprechte glimlach. Een glimlach van onze medewerkers in het begeleiden van je project maar vooral de goedkeurende lach van jou als een tevreden klant.

Zo toveren wij een
glimlach op jouw gezicht

  • Eigen montageploegen
  • Belgische materialen
  • Vakkundige plaatsing
  • Kwalitatieve producten

Bekijk onze realisaties

Deze realisaties toverden al een glimlach op het gezicht van onze klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren.