afmetingen pvc ramen

PVC ramen,
verrassend voordelig!

Schüco PVC, de beste isolator

PVC ramen zijn zonder twijfel het meest gekozen vandaag de dag. In vergelijking met aluminium en hout beschikken PVC ramen dan ook over enkele interessante troeven.

Het is niet alleen de beste thermische en akoestische isolator, maar de PVC ramen van Schüco bieden ook de beste beveiliging tegen inbraak. Reken daarbij het eenvoudige onderhoud en de vaak voordelige tarieven en je begrijpt vast en zeker waarom zoveel mensen voor PVC kiezen. Het brede aanbod aan kleur- en houtdecoraties in combinatie met de verschillende profielen maken het mogelijk dat je de ramen volledig volgens je persoonlijke voorkeur samenstelt. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Verrassende troeven

  • ISOLATIE
  • ONDERHOUD
  • KLEUREN
  • PRIJS
  • DUURZAAMHEID
  • KRASGEVOELIGHEID
Vergelijk onze materialen

100% Belgische PVC ramen

De kunststof ramen en deuren van het Ramenhuis beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen. We kiezen bewust voor producten die volledig in België gemaakt worden. Wij deinzen er dan ook niet voor terug om je maar liefst 12 jaar garantie op vormvastheid, de kleur én op het (Schüco) beslag te bieden.

Keuze uit diverse profielvormen

Het nieuwe LivIng profiel (7 isolatie kamers) is beschikbaar in 4 profielvormen: Classic, Rondo, Rustic & Plana. Elk van deze vier profielvormen is uitermate thermisch isolerend en staat garant voor een Passivhaus-niveau.

Het Ramenhuis kan je de PVC ramen van Schüco aanbieden in meer dan 75 verschillende kleuren. Wens je je PVC ramen een eerder klassieke toets of pastorijstijl accent mee te geven? Dan kunnen we je eveneens een heel gamma sierlijsten aanbieden.

PCV-profiel van Schüco op maat?

Classic

Rustic

Plana

Rondo

Zo toveren wij een
glimlach op jouw gezicht

  • Eigen montageploegen
  • Belgische materialen
  • Vakkundige plaatsing
  • Kwalitatieve producten

Bekijk onze realisaties

Deze realisaties toverden al een glimlach op het gezicht van onze klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Voor de keuze van onze eigen pvc ramen moesten we niet lang nadenken: Schüco Plana. Onze monteurs kunnen het beamen. Deze profielen zijn zo stevig dat we ze zelden moeten gaan bijstellen.

Davy Bijnens, verkoper én koper bij het Ramenhuis

Wij gingen voluit voor Schüco pvc ramen, een mix van wit- en zwartgekleurde profielen. Ook omwille van hun sterke isolatiewaarde en goede prijs-kwaliteitverhouding

Familie Withofs uit Zonhoven

Pvc blijft kwalitatief een uitstekend product. Met de Plana-reeks van Schüco viel ons oog op een profiel dat qua looks bijna identiek is aan de moderne aluminium ramen.

Familie Donné-Maassen uit Zonhoven