16 . 04 . 24

“Onze ramen met rolluiken waren in 1 dag geplaatst”

De familie Schoubben koos Het Ramenhuis om de ramen, buitendeuren en garagepoort in hun gerenevoorde woning te laten vervangen. “De communicatie met Het Ramenhuis was altijd krachtig en duidelijk”, zeg Michiel Schoubben. ”Ook hun prijs zat goed. Redenen genoeg om voor hen te kiezen.”

Duidelijke uitleg en offerte

Michiel: “De vertegenwoordiger van Het Ramenhuis die op bezoek kwam, legde alles heel duidelijk uit en hield geen verkooppraatje. Dat apprecieer ik enorm. Alles werd opgemeten en we werden uitgenodigd in de toonzaal waar we alle materialen en profielen konden bekijken en vergelijken. Enkele dagen later kregen we een duidelijke offerte.” 

Voordeur op maat en rolluiken

“Mijn partner en ik werken allebei soms ’s nachts. Om overdag goed te kunnen slapen, wilden we het volledig donker kunnen maken in huis. Daarom vroegen we Het Ramenhuis om in elk raam rolluiken te verwerken. Onze voordeur was een specialleke. Op het internet had ik een foto gevonden van een houten voordeur. Het design was precies wat we zochten. Ik vroeg of ze die voor ons konden namaken. Nu hebben we een pvc-deur in houtlook die niet van de foto te onderscheiden is. Ook als je ervoor staat, zie je niet dat ze van pvc gemaakt is.”

 

Oog voor de klant

“We zeiden dat we de oude ramen en deuren zelf wilden uitbreken om kosten te besparen. De opmeter legde ons direct uit welke voorbereidende werken we allemaal moesten uitvoeren. Zo wisten we wat belangrijk was voor de plaatsers. Ik vroeg ook om de schakelaars van de rolluiken in hetzelfde merk en dezelfde uitvoering te kunnen krijgen als onze andere schakelaars en stopcontacten. Ook daar deden ze niet moeilijk over. De plaatsing zelf gebeurde snel en netjes. In 1 dag waren alle ramen en rolluiken geplaatst. Op de voordeur hebben we wat langer gewacht omwille van de nieuwe kleur die op dat moment gelanceerd werd.”

Jouw project bespreken?

Kom eens op de koffie en wij vertalen je plannen naar de beste oplossing