22 . 07 . 21

Reynaers Masterline 8: de stijlvolle kameleon van het ramenrijk

reynaers masterline 8

Elk merk heeft wel zijn vaandeldragers. Uithangborden die jarenlang het mooie weer maken en enorm in de smaak blijven vallen bij klanten. De Reynaers Masterline 8 is ongetwijfeld zo’n smaakmaker. En dat vooral dankzij zijn geweldige vermogen om in elke omgeving op te gaan.

Van opvallend tot bijna onzichtbaar

Zou je de Reynaers Masterline 8 met een dier vergelijken, dan komt de kameleon als absolute nummer één naar voren. Niet alleen omdat deze op en top Belgische ramen in quasi alle kleuren van de regenboog beschikbaar zijn.

Net als de kameleon is de Masterline 8 een echte meester in het aanpassen aan zijn omgeving. Zo is deze ramenreeks beschikbaar in vier verschillende designs. Met visuele accenten die zowel liefhebbers van klassiek als modern, van landelijk als industrieel, van strak en zakelijk als warm en sierlijk aanspreken:

  • Renaissance: schuine kantjes, reliëflijntjes, kortom speelsere details die perfect passen in een landelijke, rustieke setting
  • Deco: modern met een subtiele schuine aflijning. Een mooie match met hedendaagse woningen
  • Functioneel: rechttoe rechtaan, letterlijk. Rechte lijnen, minimaal dieptespel, ideaal voor een woning waar tijdloos voorop staat
  • Verborgen vleugel: maximaal minimalistisch? In deze uitvoering blijft het opengaande deel van je draai(-kip)ramen helemaal onzichtbaar. Zo krijg je langs buiten de indruk dat je naar een vast raam kijkt.

Grote fan van grote schuifdeuren? Dan is de MasterPatio van Reynaers misschien wel iets voor jou.

 

Inpasbaar in élk (ver)bouwproject…

Of je nu net wil voldoen aan de energie-eisen, of voor energieneutraal of zelfs energiepositief gaat. Met Reynaers Masterline 8 is elk design hierboven beschikbaar in een extra isolerende HI- of een superisolerende HI+-uitvoering.

… zonder zijn slanke vorm te verliezen

Toch betekent beter isoleren niet dat je raamprofielen meteen robuuster worden. De geringe inbouwdiepte van 87 mm blijft in elke uitvoering behouden en geven je Reynaers Masterline 8-profielen in elk type bouwproject een mooie slanke uitstraling. Ook in renovatieprojecten waar de muurdikte vaak beperkt is. En dat zonder ten koste te gaan van de algemene sterkte en de vlotte bediening van het raam.

Leer de Reynaers Masterline 8 van dichtbij kennen

Ook bij Het Ramenhuis is de Masterline 8 een echte topper onder de vele bouwers en verbouwers die we over de vloer krijgen. Wens je meer te weten te komen over deze reeks of wil je deze ramen van dichtbij komen bekijken?

Kom langs bij Het Ramenhuis in Hasselt, Leuven of Olen en we leiden je met plezier rond. Of vraag alvast een offerte bij ons aan.