9 . 11 . 22

Pvc voordeuren: ook de perfecte look-a-like van hout en aluminium

pvc voordeuren

In deze blog gooien we met bloemetjes naar onze pvc voordeuren van Schüco. Waarom? Omdat pvc een geweldige evolutie heeft doorgemaakt in ramen- en deurenland. Ook wanneer je op zoek bent naar een betaalbaardere versie van een houten of aluminium voordeur is pvc de ideale keuze. We bewijzen het je.

Vaarwel oubollig imago

Het Ramenhuis-vertegenwoordiger Davy was 100% overtuigd met het oog op zijn renovatiewerken: zijn nieuwe voordeur zou er eentje in pvc worden. Meer bepaald de Plana-look binnen de Schüco LivIng-reeks. Zijn argumenten pro:

  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Slank van uitzicht zoals een aluminium profiel, maar toch ijzersterk
  • Prima akoestische isolatie
  • Garantie tegen inbraken

Om het in Davy’s eigen woorden te zeggen: “Pvc is niet meer het veredeld plastic van jaren geleden, maar een kwalitatief, duurzaam, stevig en ook esthetisch mooi materiaal.”

Lees ook: Tijd voor een nieuwe voordeur? 10 aandachtspunten

Op welke look aas jij met jouw pvc voordeur? Een van de grootste voordelen van Schüco pvc – naast de hoge isolatiewaarde en sterke prijskaartje – is dat je enorm veel kanten uit kunt qua looks. Zeker voor je voordeur, want die moet iets extra uitstralen, toch?

Die veelzijdigheid gaat trouwens heel ver. Zo is het dankzij de hoogwaardige Schüco pvc folies mogelijk om een kwalitatieve houtlook na te bootsen. Zowel op vlak van kleuren als van houtnerfstructuren. En zelfs een pvc voordeur in echte houtimitatie, inclusief jaarringen en donkere vlekken in het hout, is een mogelijkheid bij het Ramenhuis.

Lees ook: Pvc in houtlook: zelfs de overburen zagen het verschil niet

En zoals onze collega Davy het al bewees: ook de visuele grens tussen pvc en aluminium wordt flinterdun. Een mening die het Ramenhuis-klant Ines uit Zonhoven zeker deelt na haar uitgebreide renovatie!

pvc voordeuren

Dankzij de hoogwaardige Schüco pvc folies is het mogelijk om een kwalitatieve houtlook na te bootsen. Zowel op vlak van kleuren als van houtnerfstructuren.

Wil je onze pvc voordeuren eens van dichtbij komen bestuderen?

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is voor voordeuren in pvc? Wij tonen het je graag van dichtbij. Zak af naar een van onze showrooms in Hasselt, Leuven of Olen. Onze adviseurs vertellen je er al het fijne over.

Neem intussen zeker een kijkje naar onze verschillende pvc realisaties en ontdek de superkrachten van dit fantastische materiaal met je eigen ogen.

Jouw project bespreken?

Kom eens op de koffie en wij vertalen je plannen naar de beste oplossing