12 . 07 . 20

Schüco pvc ramen: het geheim zit ‘m in de folie

Schüco kleurfolies

Wie aan Schüco denkt, associeert het merk vooral met aluminium ramen. Maar wat velen niet weten, is dat ze ook meester zijn in het produceren van ramen en deuren in pvc. Met dezelfde kwaliteit en reputatie als hun aluminium broertjes en zusjes. En met een diversiteit om u tegen te zeggen. Dankzij hun breed gamma aan folies wek je jouw favoriete stijl zeker tot leven. 

Schüco pvc ramen: 7×70 (en meer) keuzeopties

De pvc raamprofielen die in de Schüco-fabriek in het Duitse Bielefeld van de band rollen hebben standaard een witte of crème-achtige kleur. Vanaf dan is het de beurt aan de klant.

Glanzend, mat, met houtnerfstructuur? Subtiel of net uitgesproken? Een trendy en strak design? Of eerder een authentiek en natuurlijk lijnenspel? Vier soorten zwart, dé kleur van het moment, of een warme houtkleur?

Dankzij een ruime keuze uit folies in een 7-tal afwerkingen en meer dan 70 beschikbare kleuren kan je talloze kanten uit voor de look van je raamprofielen. Letterlijk, want het is ook perfect mogelijk om verschillende afwerkingen te kiezen voor de binnen- en buitenzijdes van je ramen.

Bekijk hier alle beschikbare kleuren en afwerkingen

Folie die nooit loslaat (en nooit teleurstelt)

Ook al merk je er niets van met het blote oog, de folies op deze Schüco pvc ramen zijn bijna drie keer zo dik als de laklaag op aluminium profielen en laten nooit los. Dat brengt drie grote voordelen met zich mee:

  • Kleurvast: de folie is uv-bestendig, waardoor de ramen tegen alle types van weersomstandigheden bestand zijn. Geen verwering, geen kleurvervaging.
  • Onderhoudsvriendelijk: een vochtige doek en ontvetter, meer heb je niet nodig om je ramen te reinigen.
  • Krasbestendig en slijtvast: Schüco pvc ramen kunnen tegen een stootje. Toch zichtbare schade? Dan hebben we zelf opgeleide mensen in huis die de schade eenvoudig wegwerken.
12 jaar garantie

Toegegeven, we kunnen je onmogelijk alle afwerkingen en kleuren presenteren in deze blog. Daarvoor is het aanbod gewoon te groot. We nodigen je daarom met plezier uit in onze showroom om de mogelijkheden met je eigen ogen te komen bekijken. Ons advies krijg je er met de glimlach bij, net als een 12-jarige waterdichte garantie. Zit je nog met bepaalde vragen? Mail ons op info@ramenhuis.be!

Jouw project bespreken?

Kom eens op de koffie en wij vertalen je plannen naar de beste oplossing