28 . 11 . 16

Hout, Alu, of PVC? Jawadde!

landelijke ramen

Inderdaad, het is voor jou als klant niet altijd even gemakkelijk om te weten of je voor pvc, hout of alu dient te kiezen wat je ramen en deuren betreft. Sta ons toe om in dit artikel kort op te lijsten waarom je voor welk materiaal dient te kiezen.

PVC IS BUDGETVRIENDELIJK
PVC ramen en deuren zijn nog steeds het populairst. Wanneer je PVC vergelijkt met aluminium en hout ontdek je al snel enkele interessante troeven.

Zo is PVC niet alleen de beste thermische en akoestische isolator, maar PVC-ramen werken ook bijzonder inbraak vertragend. Reken daarbij het eenvoudige onderhoud en de vaak voordelige tarieven en je begrijpt vast en zeker waarom zoveel mensen voor PVC kiezen.

ALUMINIUM IS ONDERHOUDSVRIENDELIJK
Bij uitstek het sterkste materiaal om je ramen uit te laten vervaardigen. De stevigheid maakt dat zelfs voor grote ramen ook slanke profielen mogelijk zijn. Aluminium ramen hebben de laatste decennia ook een enorme evolutie doorgemaakt waardoor ook de isolatiewaarden een stuk hoger liggen dan voorheen.

HOUT GEEFT EEN NATUURLIJK WARME LOOK
Het meest traditionele en natuurlijke materiaal voor je ramen en deuren. Door de eeuwen heen bewees hout zich als betrouwbaar en duurzaam bouwmateriaal. Als echt natuurproduct geven houten ramen je woning de warme uitstraling waarnaar je op zoek bent. Zo vormt hout de perfecte verbinding tussen de buitenkant en het interieur van uw woning.