13 . 10 . 22

Ramen vergelijken in 3D? Probeer onze Reynaers Configurator uit!

Ben je specifiek op zoek naar aluminium ramen? Dan zullen onze 3D Reynaers Configurators in onze showrooms in Hasselt, Leuven en Olen je ongetwijfeld een dienst bewijzen bij het ramen vergelijken!

Alle afwerkingen binnen oogbereik

Bij bouwen en renoveren komt heel wat keuzestress kijken. Bij het Ramenhuis doen we daarom extra ons best om ons aanbod in ramen en deuren zo sterk mogelijk tot de verbeelding te doen spreken.

Daarin krijgen we de hulp van de Reynaers Aluminium Configurator, een interactief touchscreen dat tot in de diepste 3D-details simuleert hoe de aluminium ramen binnen ons gamma er in een huiselijke omgeving uitzien:

Niet aanwezig in de showroom? Geen probleem!

Je kunt letterlijk met elk beschikbaar raamprofiel van Reynaers Aluminium experimenteren in de configurator. Ook met de extra grote profielen die niet in onze showroom aanwezig zijn, zoals drie- of vierdelige schuiframen of gevelbrede vouwdeuren van meerdere meters breed.

Kom al onze aluminium ramen vergelijken: speel zelf met de verschillende mogelijkheden en doe welgekomen inspiratie op voor je eigen (ver)bouwproject.

Je toekomstige ramen vergelijken: sla alle laatste twijfels weg

We hebben een Reynaers Aluminium 3D-configurator in elk van onze toonzalen staan, zowel in Hasselt, Leuven als Olen. Wij heten je van harte welkom om er zelf mee aan de slag te gaan. Geen afspraak nodig!

Of je nu in het begin van je ramenzoektocht of in de laatste rechte lijn zit: onze configurator is er om die moeilijke knopen mee door te hakken! Extra hulp nodig? Trek zeker aan de mouw aan een van onze aanwezige adviseurs en terwijl schenken we je een lekkere kop koffie in.

Nog vragen voor ons? Neem hier contact met ons op!

 

Jouw project bespreken?

Kom eens op de koffie en wij vertalen je plannen naar de beste oplossing