2 . 05 . 21

MasterPatio Reynaers: voor wie graag alles én niets ziet

masterpatio reynaers

Kunnen je toekomstige schuiframen in je keuken of leefruimte niet hoog of breed genoeg zijn? Dan lost de MasterPatio van Reynaers ongetwijfeld je even hoge verwachtingen in. We geven je alvast 5 redenen mee waarom we ook bij Het Ramenhuis volledig overtuigd zijn. 

1. Haal je buiten maximaal naar binnen

Niets fijner dan dat je jouw woning of keuken inwandelt en het net aanvoelt als je in je tuin staat. De MasterPatio van Reynaers is ontworpen voor liefhebbers van strak en minimalistisch. De combinatie van minimaal profiel en maximale beglazing zorgen voor een enorm open gevoel in huis.

2. Masterpatio Reynaers: gemaakt voor details en speciallekes

Fan van een glashoek of een verzonken schuifraam gelijk met je vloerafwerking? Of maakt het voor jou wel degelijk een verschil of je de rails van je schuifraam binnen of buiten liggen? De MasterPatio-reeks biedt je voldoende alternatieven om jouw gewenste look helemaal te finetunen.

3. Tot 3,7 meter hoog…

Het mooie aan kwaliteitsvolle aluminium ramen: je kan letterlijk alle kanten uit qua grootte van je ramen – of in dit geval schuiframen.

De MasterPatio van Reynaers heeft een maximale toegelaten hoogte van 3,7 meter. De meeste plafonds in moderne woningen zijn vandaag gemiddeld 2m50 of 2m60 hoog. Met andere woorden, ook voor iets exclusievere raamontwerpen komt de Masterpatio perfect in aanmerking.

Lees ook: Reynaers profielen: dit zijn de 10 populairste afwerkingen

masterpatio reynaers

Fan van een glashoek of een verzonken schuifraam gelijk met je vloerafwerking? Allemaal mogelijk met de MasterPatio!

4. … toch altijd eenvoudig open en dicht

Hoe groter je ramen, hoe meer glas, dus ook hoe zwaarder je ramen worden. Doordat de MasterPatio van Reynaers uitgerust is met een zeer praktisch hefschuifsysteem merk je hier amper iets van. De wielen onder het raam verdelen het volledige gewicht optimaal, waardoor je eenvoudig je schuifraam opent en sluit, ook op je iets oudere dag.

5. Bewaker van het fijne binnenklimaat

Met de MasterPatio hoef je je trouwens helemaal geen zorgen te maken over het energieplaatje. Met isolatie- en luchtdichtheidswaarden die een laagenergie- of passiefwoning waard zijn, geeft je EPB-adviseur je ongetwijfeld een extra klopje op de schouder.

Ons Reynaers-aanbod live zien? Spring zeker binnen

Meer weten over de MasterPatio of over de rest van het Reynaers-gamma? Spring binnen in één van onze vestigingen in Leuven, Hasselt of Olen en aarzel zeker niet om iemand van ons aan te spreken. Wij beantwoorden al jouw vragen met de glimlach.

Heb je nog bepaalde vragen? Bezorg ze ons via ons contactformulier. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.