17 . 03 . 21

Steellook ramen Reynaers: stalen klasse met de voordelen van aluminium

landelijke ramen

De afgelopen jaren zit de steellook voor ramen en deuren weer helemaal in de lift. Vind je het prijskaartje van echt staal gewoon te hoog? Dan hebben we met de steellook ramen van Reynaers Aluminium een alternatief in huis dat tegelijk betaalbaarder is en zeker even sterk de aandacht trekt. Maak kennis met de SlimLine 38-reeks van Reynaers.

Steellook ramen Reynaers: Classic, Cubic & Ferro

Droom je van een landelijke of eerder klassieke woning? Ramen en deuren in steellook brengen de sfeer van de oranjerieën uit de voorbije eeuwen terug, maar koppelen dit aan een strakke look dankzij de fijne profielafwerking.

De SlimLine 38-reeks van Reynaers koppelt alle voordelen van aluminium aan de authentieke look van staal. Binnen deze reeks heb je bovendien de keuze uit drie verschillende modellen, oplopend van klassiek naar de echt strakke steellook:

  • SL38 Classic: een meer uitgesproken profiel, met schuin aflopende randen
  • SL38 Cubic: strak en afgevlakt profiel, een ideale mix tussen de aluminium en steellooks
  • SL38 Ferro: smalle lijnen en hoeken die de steellook maximaal beklemtonen

De SlimLine 38-reeks van Reynaers koppelt alle voordelen van aluminium aan de authentieke look van staal.

Voordelen en aandachtspunten

De steellook ramen van Reynaers zijn geschikt om in iedere modern nieuwbouw- of renovatieproject te plaatsen. Wat is nog belangrijk om te weten voor jou als koper?

  • Prijs: betaalbaarder dan een echte staaluitvoering, iets prijziger in vergelijking met de standaard aluminium ramen van Reynaers
  • Isolatie: door de fijne profielen valt de isolatiewaarde ietsje terug in vergelijking met de klassieke aluminium profielen. Dit kan je wel opvangen door te kiezen voor hun hoogisolerend (HI) profiel of door te werken met warm edge afstandshouders of triple beglazing.
  • Kleur: de steellook ramen van Reynaers zijn beschikbaar in meer dan 400 RAL-kleuren.

Wij helpen je de perfecte sfeer op te roepen

Wat is de mooiste combinatie met houten deuren? Maken kruishouten op het glas het geheel nog perfecter af? En past de Classic, Cubic of net de Ferro het best bij jouw woning? Wij nodigen je graag uit in één van onze toonzalen om alle profielen eens van dichtbij te komen bekijken en om je vragen op ons af te vuren. Nu al vragen? Stel ze via ons contactformulier of bel ons gerust even op.