13 . 12 . 19

Wachten op Batibouwkorting? Een riskante onderneming

batibouwkorting

Hoog tijd om de zoektocht naar ramen en deuren op te starten? Kijk verder dan de zogenaamde Batibouwkorting. Kortingen die eigenlijk niet bestaan. Wat wel bestaat, is de kans dat je jouw bouwtermijn in gevaar brengt. We leggen uit wat we bedoelen.

Midden september, een nieuwe klant wandelt binnen in onze showroom. Hebt u al zicht op de Batibouwkortingen in het voorjaar? We moeten hem helaas het antwoord schuldig blijven.

Zelfs al zouden we het weten, bij Het Ramenhuis nemen we niet deel aan de kortingengekte die er traditioneel tijdens de eerste maanden van het jaar heerst. Daar hebben we twee héél goede redenen voor. Redenen die jij als klant zeker zal begrijpen. Je haalt er zelfs jouw voordeel uit.

Korting op prijsverhoging is géén korting

Stel: je hebt in november of december de kans om een goede deal te sluiten. Maar je wil toch nog even de Batibouwkortingen afwachten. Of de verkoper stelt het zelf voor. Riskant. Aan het begin van het jaar stijgen de prijzen van grondstoffen en materialen even traditiegetrouw.

En dus moet iedereen binnen de keten volgen. Een eventuele korting een paar maand na je oorspronkelijke offerte komt je dus niet of nauwelijks voordeliger uit. Of zelfs duurder.

Heb je nog niet beslist met welke ramenleverancier je in zee gaat? Wij ontvangen je met veel plezier in onze showroom, onze hoogsteigen minibeurs.

Batibouwkorting meepikken? Je aannemers wachten niet

Bovendien is het voorjaar dé piekperiode voor bouwbedrijven. Niet alleen komen er op dat moment massa’s offertes binnen, ook alle plaatsingsopdrachten komen samen. Grote kans dat jouw bouwproject een tijdje on hold komt te staan. Maar je aannemers kunnen niet altijd wachten. Met andere woorden: je bouwproject loopt onnodig vertraging op.

De best mogelijke periode om je ramen en deuren te bestellen? Lees het hier.

Onze toonzalen? Onze minibeurzen!

Ons advies: laat je niet opjagen. Heb je in het najaar een mooie deal op het oog met een ramenleverancier waarmee het klikt? En ben je zeker van je zaak? Gewoon doen. Grote kans dat je offerte na de jaarwisseling zelfs niet meer geldig is.

Heb je nog niet beslist met welke ramenleverancier je in zee gaat? Wij ontvangen je met veel plezier in onze showroom, onze hoogsteigen minibeurs. Meer nog, we leiden je uitgebreid rond en nemen onze tijd om al je vragen te beantwoorden. Geen massa’s volk, ook geen Batibouwkorting, maar wel een eerlijke offerte, een steengoede service en een zekere deadline.

Mail ons voor verdere vragen of kom binnenkort eens langs. Geen inkomticket nodig 😉