2 . 08 . 17

Waarom kiezen klanten bewust voor PVC ramen van Schüco ?

De keuze voor PVC ramen wordt overwegend ingegeven door de sterke isolatie eigenschappen en het budgetvriendelijke prijskaartje. Onbetwiste marktleider op gebied van kunststof ramen en deuren is het Duitse Schüco. Het bedrijf is sinds 1951 actief in de productie van kwalitatieve raamprofielen, zowel in aluminium als in kunststof.

Schüco legt bijzonder veel aandacht bij innovaties op gebied van isolatiewaarde. Naast een 5-kamerreeks (CT70) is er ook een 6-kamerreeks beschikbaar (SI82). Dit profiel neemt momenteel zelfs de overhand omdat het niet alleen geschikt is voor renovatie maar ook bijzonder goede isolatiewaarden geeft in combinatie met een goede dubbele beglazing, bijvoorbeeld 1.0 Ug en uiteraard ook met tripple beglazing met 0.6 Ug.

Daarnaast is dit raamprofiel ook nog eens te verkrijgen in 4 verschillende vormen (de Classic, de Rondo, de Cava en de Rustic), gaande van een moderne uitvoering tot en met een uiterst rustieke vorm. Hierdoor is dit PVC raamprofiel geschikt voor zowel moderne nieuwbouw alsook een meer landelijke stijl of de zogenaamde pastorijstijl.

Innovatief, energiezuinig, esthetisch ruim in keuze en last but not least qua prijs zeer aantrekkelijk.

Dit in combinatie met het meest uitgebreide kleurenpallet beschikbaar in de PVC ramen markt, maakt van een Schüco PVC-raam een absolute winnaar !