4 . 04 . 23

“Als wij de glimlach van het Ramenhuis zien, worden we zelf vrolijk”

erik wilms nv

Je hebt ze misschien al eens zien voorbijkomen op je scherm: de Schaduwmeesters van Wilms nv. Sinds de opening van onze nieuwste toonzaal in Olen zijn we bijna buren van deze Kempense specialist in zonwering. Een nauwe samenwerking liet niet lang op zich wachten. Zaakvoerder Erik Wilms neemt je mee in de wondere wereld van rolluiken en screens van eigen, Belgische bodem.

“Airco is niet langer evident”

“Of mensen nu in een kleine renovatie, een doorgedreven verbouwing of een volledig nieuwbouwproject duiken: kwaliteit, wooncomfort en een gezonde leefomgeving staan vandaag helemaal bovenaan het prioriteitenlijstje. En dat liefst tegen een betaalbare prijs.”

Zonwering speelt de afgelopen tien jaar een almaar grotere rol binnen (ver)bouwprojecten. Zeker nu we onze woningen voorzien van een stevig isolatiepakket. De zon buitenhouden is met voorsprong de meest betaalbare, gezonde en comfortabele manier om de temperatuur in je woning op peil te houden. En met de onvoorspelbare energieprijzen van de afgelopen jaren is een airco plaatsen allesbehalve een evidente investering.”

“Onze topper? Inbouwscreens in spouwmuren”

Passief koelen is dus de boodschap. “Maar met rolluiken en screens kun je nog zoveel meer dingen doen. Bij Wilms hebben we een interne R&D-afdeling van 7 medewerkers groot, die voortdurend aan de slag gaat met verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen.”

“Onze populairste voorbeelden zijn onze opbouwrolluiken met ingebouwde ventilatie en ons inbouwsysteem voor spouwmuren. Zeker deze laatste ontwikkeling – de allereerste luchtdicht ingebouwde screen in de markt – boomt enorm onder onze klanten. Als je het doek helemaal omhoog laat, zie je er bijna niets meer van. Een gedroomde oplossing voor liefhebbers van de strakke, minimalistische look én je spaart er extra energiekosten mee uit.”

“Als klant van het Ramenhuis ben je zeker dat plaatsingen en eventuele herstellingen van je rolluiken of screens snel en efficiënt gebeuren, zonder dat alles nog eerst via Wilms hoeft te verlopen.”

“Mensen stellen terecht meer vragen”

Een van de grote sterktes van Wilms nv is dat ze al hun producten in eigen huis maken, van het lakken van profielen tot het verwerken van stoffen voor screens.

“Op dat vlak delen wij exact dezelfde visie als het Ramenhuis: wij verkopen liever producten waar we zelf helemaal achter staan en waarvan we perfect weten hoe ze in elkaar zitten. Die zoektocht naar Belgische kwaliteit leeft duidelijk ook sterk bij onze klanten. Ze stellen zich meer en meer vragen over waar hun producten vandaan komen en over hun duurzaamheid. Volledig terecht trouwens.”

“Onze DNA’s vloeien mooi samen”

Het Ramenhuis en Wilms nv: what’s in it for you als klant? Naast 100% zekere Belgische kwaliteit, weet je dat je voor een product van een klant kiest die – net als wij – oprechtheid en correctheid vooropstelt. En vooral: die telkens die twee stappen verder wil gaan.

“Ook daar vloeien onze DNA’s mooi samen. Zo zullen de plaatsers van het Ramenhuis met plezier opleidingen komen volgens aan onze Academy. Als eindklant ben je zeker dat plaatsingen en eventuele herstellingen van je rolluiken of screens snel en efficiënt gebeuren, zonder dat alles nog eerst via ons hoeft te verlopen. En zoals we het zelf konden aanschouwen: zelfs het stockeren van onze producten verloopt altijd superveilig en goed georganiseerd. Een droom voor een leverancier.”

“Samengevat: de match met het Ramenhuis is er volledig. Als wij hen zien glimlachen, dan worden wij er zelf heel vrolijk en gelukkig van. En we hopen natuurlijk dat de klanten datzelfde gevoel krijgen wanneer ze samen met ons aan de slag gaan.”

Ontdek de rolluiken en screens van Wilms nv bij het Ramenhuis

Ben je benieuwd naar wat de vernieuwende en 100% Belgische rolluiken en screens van Wilms nv allemaal kunnen? En hoe ze jouw (toekomstige) woning een grote dienst kunnen bewijzen?

Kom zeker langs in een van onze toonzalen in Hasselt, Leuven of Olen. Onze vertegenwoordigers vertellen je er alles over. Nog vragen in tussentijd? Onze lijnen staan open!

Jouw project bespreken?

Kom eens op de koffie en wij vertalen je plannen naar de beste oplossing