4 . 11 . 22

Deurgreep voordeur kiezen? Ontdek de populairste designs

deurgreep voordeur

De deurgreep van je voordeur is meer dan een detail. Het bepaalt op een subtiele manier mee het karakter van je deur en dus ook van je woning. Omdat eerste indrukken goud waard zijn: maak kennis met ons veelzijdig aanbod over alle stijlen heen.

Meer modern…?

In het moderne deurgrepensegment voor voordeuren voeren voornamelijk twee afwerkingen de toon.

Gepoederlakt aluminium

Een design dat almaar aan populariteit wint. Deze deurgrepen zijn voorzien van een aluminium poedercoating – in een RAL-kleur naar keuze – en voegen zo een strakke look&feel toe aan je voordeur.

Deze grepen zijn bovendien in verschillende uitvoeringen beschikbaar, zoals L-vormige of platte profielen, ronde of vierkante profielen, uitgefreesde handgrepen, grepen over de volledige lengte van de voordeur…

Goed nieuws voor fans van pvc deuren: ook deurgrepen in pvc kunnen we van een poederlakafwerking voorzien.

deurgreep voordeur

Gepoederlakte en uitgefreesde pvc deurgreep

Rvs

Terug van nooit weggeweest: roestvrijstaal. Of je nu voor een hedendaagse of moderne uitstraling voor je voordeur gaat, dit materiaal straalt onverwoestbaarheid uit en ziet er ook nog eens mooi en tijdloos uit. Zowel in zijn oorspronkelijke zilveren kleur als in een gelakte versie in een RAL-kleur naar wens. In vergelijking met gepoederlakt staal is rvs bovendien een pak minder krasgevoelig.

 

… of eerder een klassiek design?

Heb je een klassieke of landelijke woning met een voordeur om extra in de verf te zetten? Kom ons even veelzijdig als veelkleurig scala aan klassieke deurgrepen voor je voordeur ontdekken.

Brons, tin, koper, goud- of roestkleur? Of strak zwartgelakt met een sierlijk design? In ieder van onze toonzalen tonen we je met plezier een brede greep uit het aanbod.

 

En de prijs?

Hoeveel kost het om een extra statement te maken met je voordeur? Afhankelijk van het gekozen materiaal en de lengte en dikte van je deurgreep betaal je 100 tot 450 euro exclusief btw. Daarnaast is het perfect mogelijk om een ontwerp op maat uit te laten werken.

Kom elk design van dichtbij bekijken

Met Ansa, Dauby, Push Pull en Quincalux hebben we een mooi team van hofleveranciers aan onze zijde om je op weg te helpen naar de ideale deurgreep voor je voordeur. Stap binnen in een van onze toonzalen in Hasselt, Leuven of Olen en kom hun verschillende designs en afwerkingen van dichtbij bekijken en in de hand nemen.

Heb je nog vragen voor ons? Neem zeker contact met ons op. En check intussen zeker ons Pinterest-kanaal voor meer voordeurinspiratie!

Jouw project bespreken?

Kom eens op de koffie en wij vertalen je plannen naar de beste oplossing