10 . 07 . 23

Nieuwe ramen én een onvergetelijke ballonvlucht?

Van zodra jij jouw handtekening zet onder een samenwerking met het Ramenhuis, zorgen wij ervoor dat je straks helemaal in de wolken bent met je nieuwe ramen en/of deuren. Met een klein beetje geluk mag je dat trouwens heel letterlijk nemen. Want misschien win jij wel een van de gesmaakte vluchten in onze Ramenhuis-ballon!  

Wij zijn nu eenmaal hoogvliegers

Soms moet je gewoon je hart volgen. Bij het Ramenhuis speelden we al langer met het idee om onze nieuwe klanten te bedanken met een uit de kluiten gewassen verrassing. Dus investeerden we in onze eigen heteluchtballon.

Hoe maak je kans?

Onze nieuwe klanten gaan meteen in de trommel en maken meermaals per jaar kans om een ballonvlucht te winnen. Hou onze website en social mediakanalen (Facebook en Instagram) dus zeker goed in de gaten voor onze nieuwe acties.

Daarnaast zetten we onze ballon ook in om werkjubilea van onze collega’s te vieren en om jaarlijks meerdere lokale doelen te steunen. Brede smiles gegarandeerd!

Intussen hebben we al meer dan 40 gelukkige winnaars een onvergetelijke ervaring bezorgd. Wil je zelf ook eens graag over de bloesemvelden vliegen, een zonsondergang op grote hoogte meepikken of zelfs Pukkelpop – waargebeurd verhaal – vanuit de lucht verkennen? Je weet wat je te doen staat 😉

 

Kom eens vrijblijvend langs in onze toonzaal

Of je nu fan bent van heteluchtballonnen of helemaal niet, bij het Ramenhuis ben je sowieso altijd aan het juiste adres voor ramen en deuren aan de hoogste kwaliteit in pvc, aluminium en hout. En daarvoor hoef je zelfs helemaal niet van de begane grond te komen. Een bezoekje aan een van onze showrooms in Hasselt, Leuven of Olen volstaat. Kom zeker eens vrijblijvend langs en we leiden je met plezier rond.