13 . 09 . 21

Pvc schuiframen: doorgaand verkeer, altijd met een gerust hart

pvc schuiframen

Wie kiest voor schuiframen, kiest voor een mooi uitzicht, maar ook voor gemak. Een schuifraam vormt de kortste weg richting tuin of terras. Met pvc schuiframen van Schüco kies je bij Het Ramenhuis voor een oplossing die tegen een stevig stootje kan. Onze even stevige garantie bewijst dat.

Geen stress bij het minste contact

Pvc schuiframen van Schüco worden afgewerkt met een hoogwaardige folie. Zo’n folie is drie keer zo dik in vergelijking met de bovenste laklaag van een aluminium raam. Met andere woorden, je schuiframen zullen je niet zomaar kopzorgen bezorgen bij het eerste het beste onzacht contact.

Geef toe, niet onbelangrijk in je keuze van schuiframen. Want tijdens de volledige levensduur van je ramen zal je ze duizenden keren open- en dichtschuiven. Met borden en bestek in de ene hand of met onhandige spullen onder de arm. En dan hebben we het nog niet over jonge kinderen of huisdieren die vaak langs je ramen heen lopen.

De pvc schuiframen van Schüco bieden je gemoedsrust dankzij hun heel hoge krasbestendigheid en slijtvastheid. In elk seizoen, ongeacht hoeveel bezoekers er over de vloer komen, ongeacht hun leeftijd of aantal poten. Gecombineerd met een heel sterke isolatiewaarde – de beste van alle raammaterialen – en inbraakwerendheid speel je helemaal op zeker met Schüco. En je hoeft amper werk te steken in het onderhouden van je ramen.

Lees ook: Verzonken raamprofielen: 4 tips op weg naar een zorgeloze plaatsing

Staal-, hout- of aluminiumlook? Perfect mogelijk

Wil je de grote sterktes van pvc combineren met de looks van een ander materiaal? Het is opnieuw de Schüco-folie die dit mogelijk maakt. Kies uit een 7-tal verschillende afwerkingen en uit 70 verschillende kleuren: van houtnerfstructuur over hamerslag tot mat of heel glanzend. En van het zeer populaire zwart tot zelfs wijnrood.

 

 

Het grote aandachtspunt

Waar pvc wel iets minder goed op scoort dan bijvoorbeeld aluminium, is de mogelijkheid om zeer hoge en brede (schuif)ramen te integreren. Ben je dus fan van slanke, minimalistische profielen in combinatie met een wijds panoramazicht, neem dit dus zeker mee in rekening. Als leverancier van ramen in pvc, aluminium en hout bieden we jou hier ons eerlijk advies in.

Hoe meer je buiten de standaardmaten denkt bij pvc, hoe meer versteviging je profielen nodig hebben. Dat kan door het profiel te versterken met bijvoorbeeld extra staal of door bredere, profielen te kiezen.  Pvc ramen van Schüco vormen hier echter de grote uitzondering op. Zelfs (schuif)ramen van 5 à 6 meter breed vormen geen enkel probleem, daar waar concurrerende merken meteen moeten afhaken.

Lees ook: Hefschuifraam of standaard schuifsysteem?

Pvc schuiframen met 12 jaar garantie

Om te bewijzen dat de pvc ramen van Schüco en hun ijzersterke, nooit loslatende folies hun reputatie alle eer aandoen, bieden we je een garantie van maar liefst 12 jaar. Die garantie geldt zowel voor de vormvastheid, de kleur als het beslag van de profielen.

Kom je schuiframen zelf uittesten bij Het Ramenhuis

Ben je op zoek naar een ramenfirma die je helemaal op de juiste weg zet in je zoektocht naar de geschikte schuiframen? In onze showrooms in Hasselt, Leuven en Olen hebben we ervaren adviseurs voor je klaarzitten. Zij ontvangen je met de glimlach en met een lekkere tas koffie, en leiden je met plezier rond langs onze verschillende modellen.

Nog vragen of plan je een bezoekje? Neem contact met ons op en we bezorgen je snel een antwoord.