2 . 12 . 20

Nieuwe ramen en deuren: 3 hardnekkige, maar onterechte misverstanden

nieuwe ramen en deuren

Urban legends, ze bestaan ook over ramen en deuren. Weg met de twijfels, wij ontkrachten in deze blog 3 misverstanden die de ronde doen bij het kopen van nieuwe ramen en deuren.

1. “Ja, maar pvc, dat verkleurt toch helemaal door de zon?”

Er is een groot verschil tussen kwalitatieve pvc en te-goedkoop-om-waar-te-zijn pvc. In dat laatste geval is de kans groot dat je antracietgrijze pvc profielen er binnen korte tijd lichtgrijs uitzien.

Niet als je kiest voor pvc ramen met een goede reputatie. Bij Het Ramenhuis werken we daarom met Schüco pvc ramen. Hun pvc is voorzien van een kleurvaste, krasbestendige en zeer onderhoudsvriendelijke folie. Het beste bewijs van hun hoge kwaliteit? De 12 jaar lange garantie die je op je ramen krijgt.

Bovendien heb je de keuze uit meer dan 70 verschillende kleuren in een structuur naar keuze (mat, houtnerf…), al dan niet verschillend langs de binnen- en buitenzijde van je ramen.

2. “Aluminium, dat staat meteen vol krassen”

Ook hier, investeer – net zoals ons – in merken die weten waar hun klanten van wakker liggen. Zo werkt onze partner Reynaers Aluminium enkel met de beste poederlakken die extra gewapend zijn tegen mogelijke krassen. Bij Het Ramenhuis bieden we bovendien 10 jaar garantie op de kleur van je aluminium profielen.

3. “Mijn ramen vervangen, da’s niet te betalen!”

Daar valt over te discussiëren 😉 Dankzij ons volledige aanbod in materialen – pvc, aluminium én hout – en een groot team van eigen plaatsers, kan je bij ons net terecht voor een oplossing die helemaal binnen jouw budget past. Zowel bij nieuwbouw als renovatie, zelfs tot en met de binnenafwerking.

nieuwe ramen en deuren

Dankzij ons volledige aanbod in materialen en een groot team met alleen maar eigen plaatsers, kan je bij ons net terecht voor een oplossing die helemaal binnen jouw budget past.

Je nieuwe ramen mogen écht nieuw zijn

Tijd om je bestaande ramen te vervangen? Het is misschien overbodig dat we het je meegeven, maar toch: je hoeft niet per se opnieuw voor hetzelfde te gaan. Kom eens langs in één van onze toonzalen en maak kennis met onze verschillende materialen en raamtypes, van vaste ramen tot schuiframen. Samen bespreken we je verschillende opties door.

Waarom je ons op ons woord mag geloven?

Simpelweg omdat we heel dicht bij onze klanten staan en we ons aanbod ook heel gericht op hen afstemmen. Bij Het Ramenhuis kan je terecht voor een zeer brede keuze in kwaliteitsramen en -deuren van lokale makelij en een omkadering waarop je kan bouwen. Vraag hier alvast je offerte aan.

Nog vragen? Mail ze naar info@ramenhuis.be of spring gewoon eens binnen!