4 . 02 . 20

Wij zijn een Reynaers Installer. Maar wat win jij daarbij?

reynaers installer

Jij ziet ramen van Reynaers best wel zitten. Maar hoe ben je 100% zeker dat je straks betaalt voor Belgisch vakmanschap en niet voor een raam van onbekende oorsprong? Door in zee te gaan met een Reynaers Installer, zoals Het Ramenhuis.

Altijd een gecontroleerde afkomst

Iedereen kan aluminium ramen verkopen onder de naam Reynaers. Helaas kan niet iedere verkoper bewijzen dat jouw ramen de juiste weg hebben afgelegd. Die langs de vele kwaliteitscontroles onderweg.

Wellicht heb je jouw huiswerk al grotendeels gemaakt en weet je dat Reynaers van Belgische makelij is. En Belgisch staat meestal voor verzekerde kwaliteit. De productie gebeurt lokaal, dus volgens de strenge normen die we hier hanteren.

Lees ook: Hoe weet je dat je ramenleverancier het goed met je voorheeft?

Wij kennen onze producten

Met Reynaers-ramen krijg je alle voordelen van hoogwaardig aluminium voor de juiste prijs. Dat betekent: hoogwaardige lakafwerkingen, grote overspanningen, de beste isolatiewaarden voor aluminium en een eindeloze waaier aan kleuropties.

Bij Het Ramenhuis bieden we je onder meer de Masterline 8-reeks aan. Dé eyecatcher voor moderne woningen, met drie verschillende isolatieniveaus (standaard, HI en HI+). Ook zijn ietwat klassiekere tegenhanger, de SL 38, vind je bij ons terug. In drie varianten – Classic, Cubic en Ferro -, telkens in slanke steellook.

Wat wij garanderen als Reynaers Installer? Wij zijn niet zomaar de zoveelste showroom. Wij presenteren niet alleen onze producten, je krijgt ook alle nodige advies. Want wij kennen de Reynaers-producten door en door. Net alsof we zelf in hun bedrijf zouden werken. Zo keer je niet met meer vraagtekens naar huis dan je er hebt meegebracht.

Bekijk hier de rest van ons aanbod

Een Reynaers Installer staat nooit alleen, dus ook jij niet

Loopt het toch ergens mis, dan mogen we als Certified Installer rekenen op een sterke ondersteuning. We hebben altijd snel iemand aan de lijn, zodat we een vlotte technische ondersteuning kunnen garanderen.

Bovendien biedt Reynaers prima garantievoorwaarden, zowel naar productiefouten van profielen als naar lakwerk toe. Een voorbeeld hiervan is het Qualicoat-label specifiek voor gepoederlakte profielen.

Wat als je ons kiest als Reynaers Installer?

Wij willen jouw glimlach verdienen. Daarom delen we graag onze sterke kennis en vakmanschap. Als officiële partner van Reynaers garanderen we je dat je meer koopt dan geweldige ramen. Wij zorgen ervoor dat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

We nodigen je graag uit in onze showroom om onze Reynaers-profielen van dichtbij te komen bekijken. En zoals beloofd, keer je weer een pak wijzer naar huis.