2 . 04 . 21

Pvc of aluminium ramen? Meer dan een verschil in prijskaartje

pvc of aluminium ramen

Het eeuwige dilemma onder veel bouwers en verbouwers: ga je voor pvc of aluminium ramen? We kunnen niet in jouw plaats kiezen, maar we gaan wel proberen je keuze eenvoudiger te maken. Hoe dan ook: kies voor kwaliteit. We tonen je meteen ook hoe je die kwaliteit kan herkennen.

Pvc: totaalpakket aan een interessant budget

Pvc ramen zijn nu eenmaal budgetvriendelijker in vergelijking met hun aluminium collega’s. Pvc ramen hebben echter het goedkope imago volledig van zich afgeschud. Wist je trouwens dat aluminiumtopper Schüco vandaag ook een enorm sterk gamma aan pvc-profielen in 70 verschillende kleuren aanbiedt?

Bovendien is ook de kwaliteit van de raamfolies bij pvc er sterk op vooruit gegaan. Kleurvast, krasbestendig, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en nooit loslatend. En een garantie van 12 jaar. Dit alles opgeteld met de sterke isolatiewaarde maakt dat pvc meer dan ooit hot is onder bouwers en verbouwers.

Lees ook: Zwarte pvc ramen? Prima keuze, maar…

pvc of aluminium ramen

Schüco pvc ramen bij Het Ramenhuis: kleurvast, krasbestendig, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en nooit loslatend. En een garantie van 12 jaar.

 

Aluminium: ijzersterk en vol karakter

Wie moderne woning zegt, heeft het in dezelfde adem vaak over aluminium ramen. Extra grote raampartijen vormen dan ook geen enkel probleem wanneer je kiest voor aluminium. Maar ook voor andere bouwtypes kan aluminium een uitstekende keuze zijn, net dankzij zijn veelzijdigheid.

Bij Het Ramenhuis ben je bovendien zeker van aluminium ramen van Belgische topkwaliteit. De ramen van Reynaers Aluminium behouden hun kleurechtheid erg lang en zijn tegenwoordig extra bestand tegen krassen. Goed voor een garantie van 10 jaar bij Het Ramenhuis, één van de officiële Reynaers Installers in België. Als (ver)bouwer heb je bovendien de keuze uit meer dan 400 kleuren in 4 verschillende oppervlakteafwerkingen.

Lees ook: Aluminium dorpels voor je ramen, of toch maar blauwe steen?

Pvc of aluminium ramen: beleef het verschil in Leuven, Hasselt of Olen

Theorie is natuurlijk maar één deel van het verhaal. Het andere deel moet je zelf komen beleven. Laat je zeker niet afschrikken door de al lang achterhaalde vooroordelen. Of je nu voor pvc of aluminium ramen gaat: je maakt altijd de goede keuze bij Het Ramenhuis. Kom zeker langs in onze toonzalen in Leuven, Hasselt en recent ook in Olen. Of contacteer ons alvast voor meer vragen of voor een offerte.