16 . 03 . 21

Olen (en omstreken), welkom bij Het Ramenhuis!

Groot nieuws! Onze vestigingen in Hasselt en Leuven krijgen gezelschap, want Het Ramenhuis is nu ook in de Kempen neergestreken. We voelen ons nu al welkom in Olen en hopen jullie snel hetzelfde gevoel te bezorgen. Maar eerst: een korte kennismaking. Waarom net onze ramen en deuren? Een speeddate met Het Ramenhuis-oprichters Paul Roosen (links) en Stefan Poelmans (rechts).

“Wij zeggen waar het op staat”

“Wij doen alles met de glimlach en da’s allesbehalve een holle slogan bij Het Ramenhuis. Maar dat betekent niet dat we praatjesmakers zijn. Geen addertjes tussen de kleine lettertjes, geen verborgen boodschappen.”

“Waar we voor staan, dat tonen we ook. En dat is eerst en vooral een samenwerking van mens tot mens. Met altijd iemand die bereid is om je te woord te staan.”

“Misschien heeft dat er ook mee te maken waarom we ons zo graag wilden vestigen in de regio Kempen. Kempenaren zijn fiere, open, directe mensen en praten graag met een kwinkslag. En dat doet ons eigenlijk heel erg aan onszelf denken.”

“Nog betere prijs-kwaliteitverhouding”

“Waar het voor de klant vooral om te doen is, da’s natuurlijk de beste kwaliteit tegen de best mogelijke prijs. Het openen van een derde vestiging biedt op dat vlak zeker voordelen. Het laat ons namelijk toe om betere prijzen af te dwingen bij de fabrikant.”

“Bovendien werken we alleen samen met lokale fabrikanten en leveranciers zoals Reynaers en Schüco. Belgische en Europese kwaliteit, want hun ramen en deuren worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen. En op deze manier steunen we ook onrechtstreeks de lokale tewerkstelling.”

“We hebben iets wat nog niemand in de regio heeft”

“Wat ons nog richting Olen heeft getrokken? We merkten al snel op dat geen enkele ramenleverancier in de regio sterk inzette op de pvc-ramen van Schüco. Hun pvc-gamma is één van de favorietjes van onze klanten binnen ons volledige aanbod (Waarom? Dat lees je in deze blog). Hoog tijd dat ook de bouwers en verbouwers uit Olen en omstreken hier kennis mee maken.”

“Uitstekende locatie, ook voor de klant”

“Voor ons kwam het er alleen nog op aan om de juiste locatie te vinden. Uiteindelijk viel ons oog op een heel interessant pand op de Geelseweg in Olen. Pal tussen Herentals en Geel, met veel parkeerruimte. En dichtbij de autosnelwegen, zodat we altijd snel bij onze klanten kunnen geraken voor een plaatsing.”

“Dezelfde fijne, open service als in Hasselt en Leuven”

Waar mag je je als klant aan verwachten als je binnenwandelt in onze nieuwe vestiging? “We trekken sowieso dezelfde lijn door van in Leuven en in Hasselt. Dat wil zeggen: een toonzaal met een uitgebreid gamma aan aluminium, pvc en houten ramen, maar ook rolluiken, screens en garagepoorten. En natuurlijk dezelfde herkenbare service, altijd met de glimlach.”

Wij zijn helemaal klaar om uitgebreider kennis te maken. Kom binnenkort dus zeker een kijkje nemen in onze nieuwe vestiging op de Geelseweg. Wij zijn volledig ingericht op een veilig en coronaproof bezoek. Maak hier alvast jouw afspraak.