2 . 12 . 16

Help, hoe kies ik ramen die bij me passen?

beglazing

Vandaag de dag merk je bij vrijwel elke aankoopbeslissing hoe moeilijk een overdaad aan keuzemogelijkheden is. Bij het Ramenhuis kunnen we ons ook inbeelden dat het niet altijd even eenvoudig is om te weten welke keuze van ramen voor jou het meest geschikt is. Daarom hebben we in dit artikel speciaal voor jou enkele leuke vragen opgelijst die je hopelijk helpen bij het maken van je keuze.

Houd je meer van klassiek, of kies je liever voor modern?
Zowel voor klassieke als moderne raamprofielen hebben we een gevarieerd aanbod in zowel in pvc, hout als alu. Als je alvast weet of je eerder klassiek dan wel modern verkiest, kunnen wij alvast een selectie maken van mogelijkheden. Dit is voor het Ramenhuis stap 1.

Heeft je woning nood aan een natuurlijke look?
Ja? Kies dan voor hout! Neen? PVC en Alu blijven zeker een optie.

Welke kleur ramen passen best bij je woning?
Kies je voor Aluminium of PVC ramen, dan zit je nog steeds met de gigantische keuzemogelijkheid aan kleuren. Dit kan je mogelijk doen piekeren of twijfelen. Aarzel niet, en vraag gerust ons advies. Door de vele projecten die wij in het verleden reeds gedaan hebben, kunnen we je vast en zeker voorbeelden laten zien van de kleur en het type woning dat jij in gedachten hebt.

Vaste ramen, opengaande ramen, draairamen, schuiframen,…
Afhankelijk van waar de ramen in je woning geplaatst worden, zullen we bekijken of dit vaste of opengaande ramen dienen te zijn. Dienen ze open te gaan, dan zijn er nog diverse mogelijkheden voor handen: schuifraam, val-kipramen, draairamen, …