11 . 04 . 19

Fixscreen 100 Evo Solar: dé zonnescreen voor renovaties

fixscreen 100 evo solar

Elektrische zonnescreens die je op elk moment, op elk raam kan installeren, zonder dat je ook maar één leiding door je muur hoeft te trekken? De Fixscreen 100 Evo Solar van Renson is dé geschikte oplossing voor elk type woning, maar heeft vooral extra troeven in huis bij renovaties. Het Ramenhuis is officieel verdeler van dit systeem, dus kom zeker eens een kijkje nemen.

Wat maakt de Fixscreen 100 Evo Solar zo speciaal?

Het grote voordeel van screens is dat je de zon kan binnen- of buitenhouden wanneer je dat nodig acht. In de zomer of in de overgangsseizoenen kan het bijvoorbeeld vervelend warm worden binnen. Terwijl je in de winter de zon net graag binnenhaalt.

Het verschil met klassieke screens? De Fixscreen 100 Evo Solar werkt compleet op zonnecellen. De zon voedt de subtiel weggewerkte batterij die op zijn beurt de screens elektrisch aanstuurt. Zelfs ’s avonds en ’s nachts heeft de batterij nog voldoende kracht over om de screens – indien nodig – tientallen keren te bedienen.

Geen breekwerk of kabelgesleur

Nog een grote meevaller: je plaatst de Evo Solar simpelweg aan de buitenkant van je raam. Heb je pas verbouwd of volledig geschilderd binnen? Je muren en plafonds blijven ongeschonden. Doordat het systeem volledig op zonnecellen werkt, hoef je geen gaatjes te boren of kabels door de muren te trekken om het te voeden.

Energiebesparend én milieuvriendelijk

De zon is de enige energiebron die deze screens nodig hebben om de hele dag en nacht door te werken. Je bespaart dus niet alleen elektriciteit en geld uit, je kiest ook voor een milieuvriendelijke oplossing om je woning van schaduw afkoeling te voorzien.

De perfecte oplossing voor jouw woning?

Is de Fixscreen 100 Evo Solar een echte kanshebber voor bij jou thuis? Kom gerust eerst eens een kijkje nemen in één van onze showrooms. Wij geven je graag extra info en advies.